Co nového v Sedmidomkách

Poslední půlrok byl trochu hektický, nejen s leonbergery a tak nezbyl čas na aktualizaci stránek. Proto nyní shrnutí, co se událo. Štěňata se rozjela do svých domovů a rostou z nich správní leoni a jistě dělají radost všem svým majitelům, možná některým i trochu vrásky, soudě podle naší Aminky, tedy Queen Amidaly. Zdá se, že mají trochu umíněnou povahu.


Několikrát jsme navštívili veterinu D.C. Clinic (většinou kvůli očkování) a výstav jsme s leonkami absolvovali jen pár. Máša reprezentovala naši chovatelkou stanici na klubové výstavě MSKCHPL jako jediná, na další, na Speciální výstavu slovenského klubu už ji doprovodila už na svou první výstavu naše Ami, Máša byla oceněná jako velmi dobrá 4 a Ami získala Velmi nadějná 1, Nejlepší štěně a k tomu ještě úžasně spolupracovala v soutěži dítě a pes. Pro letošek poslední výstava byla výroční národní výstava ČMKU, kde byla Aminka sama a získala ocenění NV1 a titul Jubilejní vítěz 2022 dorost.

Příspěvek byl publikován v rubrice Chov, Nezařazené se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.