Víkend na jihu Moravy

Na únorové výstavy Duocacib do Brna se vždy těšíme, tentokrát, to bylo ještě umocněné o setkání s přáteli, kdy si i Jori mohla pohrát s jinými leonky, nedělní návštěvou u Lukeho a také setkáním s Julčou v sobotu na výstavě. Ale popořadě:
Vzhledem k našemu zdravotnímu stavu byla veškerá příprava Jori na výstavy pouze učesání několika chlupů, které na ni po masivním vylínání zbyly, ale výstavy jsme si  nemohly nechat ujít.  Výsledky přípravě odpovídaly a Jori tak v sobotu byla velmi dobrá 2 a v neděli velmi dobrá, oba dny ve třídě mladých.

Jori 4.2. 18

V sobotu také byla přihlášena Julie Sedmidomky. V mezitřídě získala ocenění výborná 3.

Moc jsme se na Julču těšili, víc jak rok jsme ji vídali jen na fotkách. Vyrostla z ní statná a pěkná leonka.
Po sobotní výstavě měla Jori odpolední hry s psími kamarády, Arwenkou, Plutem a Melounkem v zahradě v Radosticích a všichni leonci si to užívali.

Na nedělní odpoledne jsme měli domluvenou návštěvu Luka, kterému byly 3 měsíce. Luke si svou rodinu podmanil a dělá všem radost, roste pořádně, má již přes 27kg, ale není žádná koule. S Jori strávil skoro hodinku běháním a pošťuchováním a oba si to užili.

Příspěvek byl publikován v rubrice Chov, leonberger Sedmidomky J, leonberger Sedmidomky L se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.