Klubová výstava MSKCHPL 5. 9. 2020 na Slapech

Vzhledem k okolnostem se uskutečnila letos jediná výstava klubu na Slapské přehradě v Juniorcampu Nová Živohošť, v moc krásném prostředí a také za pěkného počasí. Z našich domácích se vystavovaly Máša a Jori. Máša ve třídě otevřené s posudkem velmi dobrá. Jori, která stále ještě není v nejlepší výstavní kondici po štěňatech, ve třídě čestné získala ocenění Výborná 2. Velikou radost nám udělala, stále ještě štěňata, Onni Orange a Orsa Verde Sedmidomky. Obě ve třídě štěňat získala ohodnocení Velmi nadějná, a Onni Orange skončila 2. Orsa Verde obsadila 1. místo a navíc získala titul Nejlepší štěně. Také letos jsme přihlásili naše potomky do soutěže o nejlepší Chovatelskou skupinu, ale tentokráte jsme ocenění nezískali. V této soutěži se hodnotí vyrovnanost potomků a přeci jen Máša, Jori a Onni Orange i vzhledem k věku, vyrovnané nejsou. S Onni Orange ještě nastoupila do soutěže Zuzanka do soutěže Mladý vastavovatel a získala také pohár.
Po ukončení výstavy se vyhlásili výsledky Klubové výstavní soutěže za loňský rok. Zde se naše fenky umístily, na místě 3. skončila Erki Sedmidomky, s tou jsme si žel vyzvednout pohár nemohli jít, na místě 2. je Masha Sedmidomky a vítězkou se stala Jori Sedmidomky. Díky těmto umístěním a také přispěním Ginger na místě posledním a bodům nejen za vítězství na loňské klubovce Julie Sedmidomky, SEDMIDOMKY získaly nejvíc bodů a mezi chovatelskými stanicemi zvítězily.
Kromě výstavy a vyhlášení soutěže byl víkend plný pohody, setkání s přáteli, jejich leonky. Velké a nečekané překvapení bylo setkání s rodinou Matyase Sedmidomky. Panička promeškala přihlašení na výstavu a tak se přijeli aspoň podívat, užít si atmosféru.
Snad se nebude příští rok opakovat letošní situace a budeme se moci setkat na jaře i podzim!

Příspěvek byl publikován v rubrice Chov, Erki, Ginger, leonberger Sedmidomky O, výstava psů se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.