Sedmidomky na cestách

Na velikonoce jsme vyrazili se všemi “ holkama leonkama“ na cestu do černohorského Baru, poté do Dubrovníku v Chorvatsku a nakonec do Medugorje v Bosně a Hercegovině. Spojili jsme dovolenkový pobyt s výstavami, procházkami na krásných místech a průjezdem úchvatnou krajinou. Část dovolené jsme strávili s dalšími leonky a tak na procházkách se 4 nebo 6 leony jsme budili obrovskou pozornost a byly jsme velkou atrakcí pro místní i cizince. Výstavy se konaly v těch 3 městech, vzdálených od sebe cca 120km, ale celkově jsme najeli víc než 3 tisíce kilometrů, ale stálo to za to.

Masha & Jori Sedmidomky
Masha & Jori Sedmidomky

Z 8 výstav (2 národní a 6 mezinárodních) si Jori s Mášou, které jsme vystavovali odvezli krásné posudky a ocenění.
Jori dosáhla 8 x CAC, 4 x res. CACIB, 2 x CACIB, 2 x BOS (nejlepší fena plemene) a je nyní šampiónkou Černé Hory, šampiónkou Federace Bosny a Hercegoviny, šampiónkou Bosny a Hercegoviny a Jadranskou šampiónkou.
Masha obdržela 8x CAJC, 8x JBOB a 1x BOS ( tohoto ocenění dosáhla ve věku 1 roku a 1 dne). Stala se Junioršampiónkou Černé Hory, Grand junioršampiónkou Černé Hory, Junioršampiónkou Federace Bosny a Hercegoviny, Junioršampiónkou Bosny a Hercegoviny a Jadranskou šampiónkou.

Příspěvek byl publikován v rubrice Chov, Jori, Masha, Nezařazené, výstava psů se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.