Starší aktuality

O víkendu 11. -12. 5. 2013 se tradičně v Zubří u Nového Města na Moravě konalo klubové setkání spojené tentokráte se 2 výstavami, v sobotu s výstavou KLUBOVOU. Na té se nejléepe z našich „Sedmidomků“ umístil FRODO majitelů Marcinekovývh. Ve třídě mladých získal v 9 měsícíchocenění V1, CAJC. Gratulujeme! Zopakoval tak loňské vítězství naší Erkinky, takže super výsledek.

V neděli se Speciální výstavy leonbergrů účastnila pouze naše Erki, která od speciální německé rozhodčí paní Yvonne Natterer v mezitřídě obdržela V3. I toto považujeme za úspěch. Navíc Erki byla v sobotu bonitována, ale vzhledem k tomu, že ještě nemáme výsledek LPN 1, tak není zatím chovná. Dysplazii kyčelních kloubů má čistou, tedy oboustraně A.

a tady jsou obrázky z víkendu 🙂

za fotky děkuji Martině Marcinekové, Martině Mrázové a Isabelle Baranowske-Dopieralle

 

O velikonocích jsme měli milou návštěvu. Přijeli přátelé, s kterými nás svedla dohormady láska k leonbergrům, a Bob Sedmidomky, byl dlouho součástí jejich rodiny. Po odchodu Boba do psího nebíčka nás stále navštěvují a naše holky leonky jim také dávají kus své lásky.

Po delší době jsme dostali fotečku Enrona Bodo Sedmidomky, je ve 22 měsících moc pěkný leon

Enron Bodo

Enron Bodo

 

před 21 roky se narodil náš první leon, Arčík. Díky němu se nám změnil život

Před 21 roky se narodil náš první leon, Arčík. Díky němu se nám změnil život.

Frodo Sedmidomky je velký miláček své rodiny a nejvíc paničky Martiny. Teď, v necelých 8 měsících je už veliký, a právě si užívá pravého jarního sněhu

Frodo na jarním sněhu

Frodo na jarním sněhu

Frodo Sedmidomky - 26. 3. 2013

Frodo Sedmidomky – 26. 3. 2013

Právě nový a snad už poslední nápor pořádné zimy si naše holky leonky užívají, sníh a pořádný mráz jim udělal radost.
SAM_3339

SAM_3340

SAM_3343

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené se štítky , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.